Producent
- Active Distribution (2)
- Babaryba (1)
- Cień Kształtu (1)
- Czarne (1)
- Demart (1)
- Dwie Siostry (2)
- Esteri (3)
- Hidari (1)
- Illuminatio (2)
- Kły i pazury (1)
- Krytyka Polityczna (1)
- Lingea (1)
- Marginesy (5)
- Oficyna 21 (2)
- Ogranij Miasto (1)
- REA SJ (1)
- Rebis (1)
- Sensus (1)
- Spółdzielnia Socjalna Ruchomości (1)
- Studio Koloru (2)
- Vital (1)
- Vivante (4)
- W.A.B. (1)
- Wielka Litera (1)
- Wolno (1)
- Wydawnictwo Kobiece (1)
- Wydawnictwo Poznańskie (1)
- Wygrać Nowe Życie (1)
- Zwierciadło (2)
Cena
-
od
do
Zjadanie zwierząt - Jonathan Safran Foer
Gdy Jonathanowi Safranowi Foerowi urodził się syn, chciał się dowiedzieć, jak powinien go karmić i czym naprawdę jest mięso.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Zerwij z mięsem. Proste rady i przepisy, dzięki którym obejdziesz się bez produktów pochodzenia zwierzęcego - Alexa Kaye
Rezygnacja z produktów pochodzenia zwierzęcego nigdy nie była łatwiejsza!
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Zdrowe zielone proteiny - Therese Elgquist
Coraz więcej osób rezygnuje z mięsa i produktów odzwierzęcych. Co jednak zrobić, gdy jesteśmy aktywni fizycznie i potrzebujemy dużo białka? Jak zaspokoić zapotrzebowanie organizmu na proteiny, stosując dietę roślinną?
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Wyzwolenie zwierząt i społeczna rewolucja - Brian A. Dominick
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Wegetarianizm na pół etatu - Nicola Graimes
Nicola Graimes to wielokrotnie nagradzana autorka książek kulinarnych i była redaktor „Vegetarian Livingmagazine”. Napisała ponad 20 książek, w tym Kuchnię wegetariańską, która została wybrana jedną z 50 najlepszych książek w brytyjskim zestawieniu magazynu Magazyn „Observer Food Monthly”.
Dostępność: brak towaru
Wege po polsku - Sto przepisów z polskich produktów
Wege po polsku znaczy kocham polskie warzywa!
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Weganizm daje moc - Brendan Brazier
Roślinne dania, które dodają energii w smaczny sposób!
Dostępność: brak towaru
Veganbanda. Roślinne przepisy dla małych i dużych - Ida Kulawik
Wegańskie gofry, koktajl Shreka, trójkolorowy humus, torcik bounty, mrożona kawa bananowa – na co macie ochotę?
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Świętujemy! Roślinne przepisy na uroczystości i święta -
Świętujemy! to książka, która ma na celu zbliżyć do siebie ludzi.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Szybko prosto wegańsko 5 składników 15 minut - Ida Kulawik
Masz dość spędzania godzin w kuchni i przygotowywania pracochłonnych dań? Nie lubisz gotować? Chcesz spróbować wegańskiej kuchni, ale boisz się, że jest trudna i zwyczajnie nie wiesz, jak się za to zabrać? Ta książka jest dla Ciebie.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Społeczeństwo bez mięsa. Socjologiczne i ekonomiczne uwarunkowania wegetarianizmu - Jarosław Urbański
Wegetarianizm i spożywanie mięsa oraz wykorzystywanie zwierząt są głównym tematem książki.
Dostępność: brak towaru
Slow west wege - Katarzyna Kędzior
Slow West Wege nie jest typową książką kucharską – wegetariańskie przepisy spotykają się tu z osobistymi opowieściami dziewczyny, która postanowiła zamieszkać z dala od miejskiego zgiełku, by żyć blisko natury, a przede wszystkim by gotować i kochać z całego serca.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Roślinny nabiał. 133 przepisy na potrawy bez laktozy - Olga Smile
Kompendium wiedzy dla wegetarian i wegan oraz wszystkich, którzy kochają eksperymentowanie w kuchni.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Roślinny browar - Pascal Baudar
Nowy wymiar fermentacji – niepowtarzalne napoje pełne zdrowych bąbelków!
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Roślinne porady - Sebastian Kulis
"Roślinne Porady warzywa" to nie książka ogrodnicza czy kucharska, a książka o roślinach.
Dostępność: brak towaru
Roślinna kuchnia regionalna - Paweł Ochman
Kulinarna podróż po wszystkich regionach Polski. Zapomniane i nowe dania w wersjach roślinnych.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Ponad przekonaniami. Weganie, wegetarianie i mięsożercy przy jednym stole - Melanie Joy
Weganie, wegetarianie i mięsożercy mogą się czuć, jakby żyli w różnych światach. Wielu z nich walczy o zrozumienie i szacunek dla swoich wyborów.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Nowa kuchnia wegetariańska - Małgorzata Duży, Norbert Duży
Książka ta jest zachętą do częstszego spożywania produktów roślinnych. Autorzy, wegetarianie z długoletnim stażem, komponują potrawy tak, aby stanowiły pełnowartościowe posiłki i proponują 450 przepisów na smaczne i łatwe w przygotowaniu dania główne, zupy, sałatki, napoje i sosy.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny