Producent
- Active Distribution (2)
- Babaryba (1)
- Cień Kształtu (1)
- Czarne (1)
- Demart (1)
- Dwie Siostry (2)
- Esteri (3)
- Hidari (1)
- Illuminatio (2)
- Kły i pazury (1)
- Krytyka Polityczna (1)
- Lingea (1)
- Marginesy (5)
- Oficyna 21 (2)
- Ogranij Miasto (1)
- REA SJ (1)
- Rebis (1)
- Sensus (1)
- Spółdzielnia Socjalna Ruchomości (1)
- Studio Koloru (2)
- Vital (1)
- Vivante (4)
- W.A.B. (1)
- Wielka Litera (1)
- Wolno (1)
- Wydawnictwo Kobiece (1)
- Wydawnictwo Poznańskie (1)
- Wygrać Nowe Życie (1)
- Zwierciadło (2)
Cena
-
od
do
Wegetarianizm na pół etatu - Nicola Graimes
Nicola Graimes to wielokrotnie nagradzana autorka książek kulinarnych i była redaktor „Vegetarian Livingmagazine”. Napisała ponad 20 książek, w tym Kuchnię wegetariańską, która została wybrana jedną z 50 najlepszych książek w brytyjskim zestawieniu magazynu Magazyn „Observer Food Monthly”.
Dostępność: brak towaru
Głosy rewolucji żywnościowej - John, Ocean Robbins
To solidna dawka wiedzy podana w przystępnej formie wywiadów z ekspertami do spraw żywienia.
Dostępność: brak towaru
Jedz prawdziwe jedzenie - Julie Montagu
Dzięki tej książce będziesz mógł powrócić do korzeni i dokonać pozytywnych wyborów żywieniowych.
Dostępność: brak towaru
Dzika strona jedzenia - Jo Robinson
Oto kompendium wiedzy, z którego dowiesz się, jak czerpać zdrowie z owoców i warzyw...
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Weganizm daje moc - Brendan Brazier
Roślinne dania, które dodają energii w smaczny sposób!
Dostępność: brak towaru
Kuchnia kokosowa. Kompletna książka kucharska - Camilla V. Saulsburry
Niezależnie od tego, czy jesteś alergikiem czy po prostu szukasz nowych kulinarnych inspiracji, rozpocznij przygodę z kokosową kuchnią, pełną pysznych dań, które rozpłyną się w twoich ustach, zaspokoją największy głód, odżywią ciało, dodadzą energii i zawładną podniebieniami twoich gości.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Społeczeństwo bez mięsa. Socjologiczne i ekonomiczne uwarunkowania wegetarianizmu - Jarosław Urbański
Wegetarianizm i spożywanie mięsa oraz wykorzystywanie zwierząt są głównym tematem książki.
Dostępność: brak towaru
Zjadanie zwierząt - Jonathan Safran Foer
Gdy Jonathanowi Safranowi Foerowi urodził się syn, chciał się dowiedzieć, jak powinien go karmić i czym naprawdę jest mięso.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny